Enesekontrolliplaani (HACCP) koostamine
Enesekontrolliplaani (HACCP) koostamine
Täienduskoolitus toidukäitlejatele enesekontrolli vajalikkusest ja enekontrolliplaani (HACCP) koostamisest, et järgida kehtestatud nõudeid, tunda koostamise põhimõtteid ja etappe, analüüsida ettevõtte riske ja meetmeid nende ennetamiseks, tunda valideerimise, verifitseerimise ja seire vajalikkust ning dokumenteerimise nõudeid.
Sihtgrupp: Toidukäitlejad (kokad, toitlustusteenindajad. teenindustöötajad) ja toidu teabe ning enesekontrolliplaani eest avstutavad isikud.
Aeg: 18.september 2024.a. kl 10 - 17
Maht: 8 akad tundi
Koolitaja: Maarja Mathias - täiskasvanute koolitaja (rahv. tase 7 koolitajate koolitaja) ja ettevõtja - Foodinspect OÜ, kvalifikatsioonid: FSSC2200, M&S Field to Fork auditor, HACCP, BRC.
Õpiväljundid. Koolitsue lõpuks õppija:
Teab enesekontrolli nõudeid, HACCP põhimõtteid ning etappe;
Oskab sätestada vajalike eeltingimuste programmi, koostada ja analüüsida ettevõtte riske ja määrata kriitilisi kontrollpunkte;
Mõistab valideerimise, verifitseerimise ja seire vajalikkust;
Tunneb enesekontrolli ja HACCP süsteemi dokumenteerimise nõudeid.
Õppe sisu.
Auditoorne töö: 6 tundi
Enesekontrolliplaan kui toidukäitleja kohustus;
Juhendid vastavalt valdkonnale;
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) 7 põhimõtet ja 12 etappi;
Eeltingimuste programm;
Ohtude analüüs ja ennetavad meetmed;
Kriitilised kontrollpunktid ja nende määramine;
Valideerimine, verifitseerimine ja seire;
Dokumenteerimine;
Enesekontrolli ja HACCP kogemused;
Praktiline töö: 2 tundi
HACCP eksam: kirjalik test ja tagasiside.
Koolitus on tasuline. koolituse hind 1 osalejale on 120 eur (sisaldab kõiki õppematerjale).
Info ja registreerimine:
tel 56905389, 7850817
e-post: terje.kruusalu@ewers.ee