Projekti eesmärk:
Projekti eesmärgiks on pärandtoidu valmistamine, toitlustusvaldkonna õpetajate õpetamismeetodite ja digivahendite kasutamise kogemuste vahetus.
Juhtivpartner:
Kuldigas Tehnologiju un Turisma Tehnikums
Kestvus:
01.10.2020-31.09.2022
Partnerid:
- Klaipedos turizmo mokykla, Leedu
- Istituto Polispecialistico Statale "San Paolo", Itaalia
- Võrumaa Kutsehariduskeskus, Eesti
Rahastusallikas:
Erasmus+ strateegilise koostööprogramm, Key Action 2
VKHK projekti eelarve: 9750 EUR
Projektikohtumine Sorrentos 13. - 17.12.2021.a. link opens on new page
Kontakt:
Terje Kruusalu
terje.kruusalu@vkhk.ee
+372 7850817
Avaldatud 23.02.2021.
Viimati muudetud 28.06.2024.