Erasmus+ projekt “ Way from culinary heritage to cooking art“

Projekti eesmärk:
Projekti eesmärgiks on pärandtoidu valmistamine, toitlustusvaldkonna õpetajate õpetamismeetodite ja digivahendite kasutamise kogemuste vahetus.

Juhtivpartner:
Kuldigas Tehnologiju un Turisma Tehnikums

Kestvus:
01.10.2020-31.09.2022

Partnerid:

  • Klaipedos turizmo mokykla, Leedu
  • Istituto Polispecialistico Statale "San Paolo", Itaalia
  • Võrumaa Kutsehariduskeskus, Eesti

Rahastusallikas:
Erasmus+ strateegilise koostööprogramm, Key Action 2

VKHK projekti eelarve: 9750 EUR

 

Projektikohtumine Sorrentos 13. - 17.12.2021.a. link opens on new page

 

Kontakt:
Terje Kruusalu
terje.kruusalu@vkhk.ee
+372 7850817

Avaldatud 23.02.2021. Viimati muudetud 28.06.2024.