Värskelt küpsetatud leib, selle lõhn ja maitse, on võrratu ning rukkileib väärtuslik, tervislik ja traditsiooniline toiduaine meie toidupüramiidis.
Selleks, et saaksid leivaküpsetamist tõeliselt nautida, tule 11. mai 2022 a kell 16.00 maheleiva ja leivamäärde valmistamise koolitusele.
Koolitus on tasuline ja maksab 35€ osaleja kohta.
Teadmisi ja kogemusi jagab koolitaja Kertu Pehlak.
- teeme koos leiba ning põnevaid leivamäärdeid;
- õpime kuidas valmistada juuretist ja leivatainast;
- õpime kuidas valida õiget jahu ja temperatuuri;
- naudime leiva küpsetamise protsessi.
Lisaks omaküpsetatud leivale kaasa retseptid.
Täpsem info ja registreerimine:
Merle Vilson (+372 785018, +372 56670850 või merle.vilson@vkhk.ee)
Viimati muudetud 02.05.2022.