Laupäeval, 7. novembril toimunud XI suurlaadal UMA MEKK oli külastajatel võimalus degusteerida Võrumaa Kutsehariduskeskuse toitlustusteeninduse 2. kursuse õpilaste valmistatud tooteid.
Õpetaja Renate Hirschoni juhendamisel valmisid joogiõpetuse tunni raames kuumad joogid „Kurõmarja terräv keelemärg“ ja „Lämmi ubina mammi“ ning külm jook „Sitikmarja rüübäts“. Kõrvale pakuti toiduvalmistamise tunnis koos õpetaja Liilia Raik’iga küpsetatud maiustust „Koolilatse krutski’ “. Jookide ja küpsetise retseptid valmisid õpetajate ja õpilaste koostöös ning toodete valmistamisel kasutati Vana-Võromaal kasvatatud talutoodangut.
Võrumaa Kutsehariduskeskuse õpilased osalesid laadal UMA MEKK juba üheksandat korda.