Hind35
Suppide õpiköök
Aeg: 25. mai kell 16.00-18.30
Maht: 3 tundi
Maksumus: 35 eurot osaleja
Õpiväljundid:
- Õpib tundma erinevaid toiduaineid;
- Õpib valmistama ja serveerima erinevaid (selge leemega, külmsupp, püreesupp jne) suppe;
- Oskab planeerida, valmistada ja serveerida supid, järgides tööohutusnõudeid;
- Kasutab ergonoomilisi töövõtteid
Koolitaja: Kertu Pehlak
Tegevus;
Jagame teadmmisi ja oskusi toorainetest, maitsestamisest, soolastest ja magusatest suppidest. Koolitusel valmistame linnulihapuljongit blanseeritud köögiviljadega, tomati- läätsesuppi, kõrvitsapüreesuppi, borši veiselihaga ja magusat marjasuppi kamakreemiga.
Ise teeme ja ise sööme maitsvad supid.
Kaasa retseptid!
Täpsem info ja registreerumine:
Tel: 785 0818, 5667 0850
E- post: merle.vilson@vkhk.ee
Avaldatud 11.05.2022.
Viimati muudetud 11.05.2022.